2017/2018-as tanév eseményei

 


Karácsonyi ünnepség

Az év zárásaként gyönyörködhettünk a hatodik osztályosok megható karácsonyi műsorában. A verses, táncos műsort nagy sikerrel adták elő a Falukarácsonyon és az idősek otthonában is. Köszönet a műsor betanításáért osztályfőnöküknek, Zsiknyárné Sziráki Erika tanárnőnek.


Szeretet morzsa

A tavalyi év sikerén felbuzdulva, a nyolcadik osztály az adventi vásár bensőséges hangulatát varázsolta az iskolába december 20-21-én egy kis díszítéssel, finom sütikkel, forró teával és karácsonyi zenével. A rendezvény az idén is nagy sikert aratott. Köszönet érte a szülőknek és az aktív nyolcadikosoknak!


DÖK Karácsonyi kézműves foglalkozás

A hagyományokhoz híven december végén a DÖK szervezésében karácsonyi kézműves délutánt tartunk. A gyerekek karácsonyfadíszt készíthettek Sidlóné Bagi Krisztina és Medve Tamásné tanárnénikkel, és mézeskalácsot süthettek Simonné Szabó Magdolna tanárnéni segítségével ezen a délután.


Mikulás az iskolában

December 6-án  Mikulás járt az iskolánkban.  A gyerekek mindenhol verssel és énekkel várták a nagyszakállút  és krampuszait, aki cserébe átadta az Önkormányzat és az SZMK ajándékait a diákoknak.


 DÖK Mikulássapkás nap

Immár második éve december hatodikán piros sapkás napot hirdet a Diákönkormányzat. Ezen a napon aki szeretné piros sapkában várja a Mikulás érkezését.


 

Egészségnevelési hét – úszás

Az Egészségnevelési hét zárásaként az alsósok Visontára utaztak a szülők segítségével, ahol pancsolhattak, úszhattak az uszodában. Természetesen  egy kis játékos versenyben azért a csapatok összemérhették az erejüket. Mindenki nagyon jól szórakozott!


Egészségnevelési hét – kézműves foglalkozás

Az Egészségnevelési hét keretén belül egy kicsit kézműveskedtünk is. Az újrahasznosítás jegyében, WC papír gurigákból készítettünk télapót.