Hírek, események 2016/2017 tanév

Mikulássapkás nap

A DÖK szervezésében Mikulássapkás napot tartottunk. Azaz Mikulássapkában vártuk a Télapót!

 

Diákparlament

November 30-án a DÖK elnöke Bagi Doroti és DÖK segítő pedagógus Sidlóné Bagi Krisztina Egerben járt a megyei Diákparlamenten. A felszólaló DÖK képviselők olyan témákat érintettek, mint a tankönyvek minősége, a kollégiumok helyzete, az utazó tanárok. A megjelent tanulók közül megválasztották az országos Diákparlament küldötteit.

 

Kedvenc állatom rajzverseny

A Diákönkormányzat az állatok világnapja alkalmából hirdette meg az idén először “Kedvenc állatom” címmel rajzpályázatát. 70 pályamű érkezett be. Volt olyan tanuló, aki hat képpel is pályázott. A rajzokra az iskola minden tanulója szavazott, így kerültek ki a győztesek. Több  kategóriában is nyerhettek, mint például a legdekoratívabb , legharmonikusabb, legszínesebb, legfélelmetesebb, legcukibb rajz készítői. A tanárok szavazatai alapján a kategóriákban különdíjasokat is hirdettünk.

 

 

DÖK közgyűlés

2016. szeptember 20-án tartottuk a 2016-17-es tanév első DÖK közgyűlését,melyen bemutattuk az iskola tanulóinak éa tanárainak az osztályok DÖK képviselőit és ismertettük az éves munkatervet. Kis ajándékkal és virággal búcsúztunk el az eddigi DÖK segítő pedagógustól Simonné Szabó Magdolnától.

 

 

DÖK alakuló ülés

2016. szeptember 13-án elkezdte munkáját a DÖK. Az idén új DÖK segítő pedagógus vette át a patronáló feladatokat Sidlóné Bagi Krisztina személyében. Az alakuló ülésen kiosztottuk a tisztségeket, megvitattuk és elfogadtuk a munkatervet és előkészítettük a szeptember 20-i DÖK közgyűlést.